Het team

Sandra

allround kapster, allround schoonheidsspecialiste, allround visagiste

De klant staat voor mij centraal. Ik luister naar hun wensen en verhalen en pas mijn behandeling daar op aan. Dat vind ik juist zo mooi aan mijn vak. Ik vind het steeds weer een uitdaging om iemand nog mooier te maken dan hij of zij al is. Op een manier die bij de persoon past.

De combinatie van kapster en schoonheidsspecialiste vind ik geweldig. Het knippen brengt heerlijke drukte met zich mee. Je praat met de klant en bent lekker bezig. In de schoonheidssalon is er rust. De klant ontspant en ik werk vooral in stilte. Die afwisseling is perfect voor mij. Zo blijf ik in balans.

Met de opening van deze nieuwe salon is mijn droom uitgekomen. Alles onder één dak, geweldig dat met dit samen met mijn team is gelukt. Op deze manier kunnen we mensen in Rijssen en omgeving een geweldige beauty-ervaring bieden.

Leonie

allround kapster, barberspecialist, visagiste

Vanaf de eerste dag van mijn kappersopleiding was ik verliefd op het vak. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met een mooi kapsel en haal er voldoening uit als de mannen die ik knip weer met een frisse, strakke coupe weer naar buiten gaan.
Gezelligheid en sfeer vind ik belangrijk. Ik maak graag een praatje met mijn klanten. Soms vertellen ze hele persoonlijke verhalen. Ik vind het fijn om hen dan een luisterend oor te bieden.
Huid en Haar Totaal past perfect bij mij. Dagelijks werken met een team fijne collega’s, is het halve werk. Ik weet zeker dat wij het als team gaan maken!

Yvonne

allround kapster, visagiste, nagelspecialiste, wimper en wenkbrauwspecialist

Tien jaar zit ik nu in het kappersvak. Hoeveel ervaring je ook hebt, het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig bijscholing. Dan blijf ik op de hoogte van de laatste haartrends. Bovendien is het superleuk om nieuwe ideeën op te doen. Het is mijn passie om met knip- en kleurbehandelingen een zo mooi mogelijk eindresultaat te maken. Zowel voor jong als oud, man of vrouw.
Om het voor u compleet te maken, kan ik ook gellak op uw nagels aanbrengen!
Ik merk ook bij Huid en Haar Totaal dat klanten graag open staan voor advies. Door goed met elkaar te communiceren, kunnen we samen vorm geven aan je nieuwe kapsel.

Veroniek

allround schoonheidsspecialiste, visagiste, nagelstyliste, wimper en wenkbrauwspecialiste en specialist in huidverbetering

“Hai, mijn naam is Veroniek Demaj en ben Allround schoonheidsspecialiste.
Als huidspecialist behandel ik voornamelijk huiden met acne.

Naast huidverbetering ben ik ook gespecialiseerd in massage’s, harsen, peelingen, lash-lifting, visagie en shellac.

Graag zie ik u bij mij in de stoel, tot dan!”

 

HuidEnHaarTotaal16-2

Tess

allround kapster en Hairdreams extensions specialist

Ik ben Tess Wevers, 18 jaar oud en ik woon in Markelo. Ik werk als allround kapster bij Huid en Haar Totaal. Door middel van bijscholing en trainingen die wij bij Huid en Haar volgen blijf ik altijd op de hoogte van de laatste trends.
Zelf ben ik altijd bezig met mijn uiterlijke 
verzorging en hou ik ervan om juist andere mensen mooi te maken zodat zij tevreden naar huis gaan! Een prachtig nieuw kapsel door een heerlijke knip- en/of kleurbehandeling is fantastisch. Voor de prachtige extensions van Hairdreams kun je ook bij mij terecht. Wil je graag mooie wenkbrauwen of een mooie gellak op je nagels ook dat verzorg ik graag!

IMG_1320-2

Aven

allround kapster en Hairdreams extensions specialist

Hi, mijn naam is Aven Ruiterkamp, 24 jaar oud en ik kom uit Rijssen. Als allround kapster en Hairdreams extensions specialist versterk ik het Huid en Haar Totaal team. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor prachtige wenkbrauwen en gellak. Een net en verzorgt uiterlijk is zorgt voor een goed gevoel en meer zelfvertrouwen. Dit wil ik ook graag aan mijn klanten meegeven. Daarom ben ik helemaal in mijn element als ik mensen mooi mag maken waardoor zij zich beter gaan voelen en meer zelfvertrouwen krijgen. De klant is voor mij het belangrijkste! Hoe geweldig is het om mensen te laten stralen!

Carolien

medisch en cosmetisch pedicure en manicure

Mijn naam is Carolien ter Harmsel. Als medisch en cosmetisch pedicure vind je mij 1 dag in de week bij Huid en Haar Totaal in de salon. 
U kunt bij mij diverse pedicurebehandelingen boeken. Zoals een complete pedicure behandeling, een deelbehandeling of een gellac behandeling. Uiteraard kunt u ook een complete pediucurebehandeling combineren met een gellac behandeling. Ik zie u graag snel in de stoel bij Huid en Haar Totaal.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan rechtstreeks contact met mij op via: 06-11173435

Kim

schoonheidsspecialiste en allround Permanente Make Up artist

Mijn naam is Kim Polhoud. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en allround Permanente Make Up artist.
Naast diverse schoonheidsbehandelingen is Permanente Make Up een grote passie van mij, die ik met veel liefde uitoefen. Helaas komt het regelmatig voor dat de Permanente Make Up foutief wordt aangebracht bijvoorbeeld door te diep geplaatst, verkeerde vorm of pigmenten met ijzeroxides (waardoor de wenkbrauw rood kleurt).

Wat u van mij kunt verwachten is persoonlijke aandacht, volledige kennis en ervaring omtrent de schoonheidsbehandelingen en het aanbrengen van Permanente Make Up.
De behandeling is voor mij pas geslaagd, wanneer ik mijn cliënten tevreden en gelukkig de salon zie verlaten en uiteraard terugkomen.Wanneer u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op.  Ik zie u graag in de stoel bij Huid en haar totaal.

Nina

kapster in opleiding

Hallo, ik ben Nina Bolink, 17 jaar oud en ik kom uit Goor. Op dit moment volg ik de BOL kappersopleiding aan het ROC in Almelo. Mijn werkervaring mag ik op doen in de prachtige salon van Huid en Haar Totaal. Hier kan ik het kappersvak goed eigen maken en veel leren van mijn collega’s. Het verzorgen van kapsels voor mensen vind ik erg mooi om te doen. Het fijnste is als de klant met een blij een tevreden gevoel weer naar huis gaat.

Tot snel in de salon!

Elke-Tjepkema

Elke

allround schoonheidsspecialiste

Hi, mijn naam is Elke Tjepkema, 19 jaar oud en ik kom uit Hengelo. Ik versterk het team van Huid en Haar Totaal in de schoonheidssalon als allround schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn specialisatie acne behaald. Op maandagavond kun je bij mij terecht en daarnaast zal ik op bepaalde momenten invallen.
Je kunt mij omschrijven als vriendelijk, behulpzaam, sociaal en als doorzetter. Het is mijn doel om mensen te helpen, te adviseren, te laten ontspannen en er voor te zorgen dat zij met een goed gevoel naar huis gaan. Ik vind het fantastisch om bezig te zijn de verzorging van de huid, acne problemen, nagels en wenkbrauwen.