Het team

Sandra

allround kapster, allround schoonheidsspecialiste, allround visagiste

De klant staat voor mij centraal. Ik luister naar hun wensen en verhalen en pas mijn behandeling daar op aan. Dat vind ik juist zo mooi aan mijn vak. Ik vind het steeds weer een uitdaging om iemand nog mooier te maken dan hij of zij al is. Op een manier die bij de persoon past.

De combinatie van kapster en schoonheidsspecialiste vind ik geweldig. Het knippen brengt heerlijke drukte met zich mee. Je praat met de klant en bent lekker bezig. In de schoonheidssalon is er rust. De klant ontspant en ik werk vooral in stilte. Die afwisseling is perfect voor mij. Zo blijf ik in balans.

Met de opening van deze nieuwe salon is mijn droom uitgekomen. Alles onder één dak, geweldig dat met dit samen met mijn team is gelukt. Op deze manier kunnen we mensen in Rijssen en omgeving een geweldige beauty-ervaring bieden.

Leonie

allround kapster, barberspecialist, visagiste

Vanaf de eerste dag van mijn kappersopleiding was ik verliefd op het vak. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met een mooi kapsel en haal er voldoening uit als de mannen die ik knip weer met een frisse, strakke coupe weer naar buiten gaan.
Gezelligheid en sfeer vind ik belangrijk. Ik maak graag een praatje met mijn klanten. Soms vertellen ze hele persoonlijke verhalen. Ik vind het fijn om hen dan een luisterend oor te bieden.
Huid en Haar Totaal past perfect bij mij. Dagelijks werken met een team fijne collega’s, is het halve werk. Ik weet zeker dat wij het als team gaan maken!

Yvonne

allround kapster, visagiste, nagelspecialiste, wimper en wenkbrauwspecialist

Tien jaar zit ik nu in het kappersvak. Hoeveel ervaring je ook hebt, het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig bijscholing. Dan blijf ik op de hoogte van de laatste haartrends. Bovendien is het superleuk om nieuwe ideeën op te doen. Het is mijn passie om met knip- en kleurbehandelingen een zo mooi mogelijk eindresultaat te maken. Zowel voor jong als oud, man of vrouw.
Om het voor u compleet te maken, kan ik ook gellak op uw nagels aanbrengen!
Ik merk ook bij Huid en Haar Totaal dat klanten graag open staan voor advies. Door goed met elkaar te communiceren, kunnen we samen vorm geven aan je nieuwe kapsel.

Veroniek

allround schoonheidsspecialiste, visagiste, nagelstyliste, wimper en wenkbrauwspecialiste en specialist in huidverbetering

“Hai, mijn naam is Veroniek Demaj en ben Allround schoonheidsspecialiste.
Als huidspecialist behandel ik voornamelijk huiden met acne.

Naast huidverbetering ben ik ook gespecialiseerd in massage’s, harsen, peelingen, lash-lifting, visagie en shellac.

Graag zie ik u bij mij in de stoel, tot dan!”

 

HuidEnHaarTotaal16-2

Tess

allround kapster

Ik ben Tess Wevers, 18 jaar oud en ik woon in Markelo. Ik werk als allround kapster bij Huid en Haar Totaal. Door middel van bijscholing en trainingen die wij bij Huid en Haar volgen blijf ik altijd op de hoogte van de laatste trends.
Zelf ben ik altijd bezig met mijn uiterlijke 
verzorging en hou ik ervan om juist andere mensen mooi te maken zodat zij tevreden naar huis gaan! Een prachtig nieuw kapsel door een heerlijke knip- en/of kleurbehandeling is fantastisch. Wil je graag mooie wenkbrauwen of een mooie gellac op je nagels ook dat verzorg ik graag!

Carolien

medisch en cosmetisch pedicure en manicure

Mijn naam is Carolien ter Harmsel. Als medisch en cosmetisch pedicure vind je mij 1 dag in de week bij Huid en Haar Totaal in de salon. 
U kunt bij mij diverse pedicurebehandelingen boeken. Zoals een complete pedicure behandeling, een deelbehandeling of een gellac behandeling. Uiteraard kunt u ook een complete pediucurebehandeling combineren met een gellac behandeling. Ik zie u graag snel in de stoel bij Huid en Haar Totaal.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan rechtstreeks contact met mij op via: 06-11173435

Kim

schoonheidsspecialiste en allround Permanente Make Up artist

Mijn naam is Kim Polhoud. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en allround Permanente Make Up artist.
Naast diverse schoonheidsbehandelingen is Permanente Make Up een grote passie van mij, die ik met veel liefde uitoefen. Helaas komt het regelmatig voor dat de Permanente Make Up foutief wordt aangebracht bijvoorbeeld door te diep geplaatst, verkeerde vorm of pigmenten met ijzeroxides (waardoor de wenkbrauw rood kleurt).

Wat u van mij kunt verwachten is persoonlijke aandacht, volledige kennis en ervaring omtrent de schoonheidsbehandelingen en het aanbrengen van Permanente Make Up.
De behandeling is voor mij pas geslaagd, wanneer ik mijn cliënten tevreden en gelukkig de salon zie verlaten en uiteraard terugkomen.Wanneer u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op.  Ik zie u graag in de stoel bij Huid en haar totaal.

Shanaya

allround kapster

Hallo mijn naam is Shanaya Klink, altijd vrolijk, behulpzaam, sociaal, enthousiast en klantgericht. Verder toon ik veel doorzettingsvermogen, initiatief en ben erg leergierig.
Ik ben allround kapster bij Huid en Haar Totaal en volg op dit moment nog een extra opleiding tot topstyliste!
Zo kan ik ervoor zorgen dat iedere klant met een fijn gevoel en een mooi, nieuw kapsel naar huis gaat.

Elke-Tjepkema

Elke

Allround schoonheidsspecialiste

Hi, mijn naam is Elke Tjepkema, 19 jaar oud en ik kom uit Hengelo. Ik versterk het team van Huid en Haar Totaal in de schoonheidssalon als allround schoonheidsspecialiste. Dit doe ik op flexibele basis als invalkracht!
Ik ben een vriendelijk, behulpzaam en sociaal persoon met een doorzetters mentaliteit. Het is mijn doel om mensen te helpen, te adviseren, te laten ontspannen en er voor te zorgen dat zij met een goed gevoel naar huis gaan.