Het team

Sandra

allround kapster, allround schoonheidsspecialiste, allround visagiste

De klant staat voor mij centraal. Ik luister naar hun wensen en verhalen en pas mijn behandeling daar op aan. Dat vind ik juist zo mooi aan mijn vak. Ik vind het steeds weer een uitdaging om iemand nog mooier te maken dan hij of zij al is. Op een manier die bij de persoon past.

De combinatie van kapster en schoonheidsspecialiste vind ik geweldig. Het knippen brengt heerlijke drukte met zich mee. Je praat met de klant en bent lekker bezig. In de schoonheidssalon is er rust. De klant ontspant en ik werk vooral in stilte. Die afwisseling is perfect voor mij. Zo blijf ik in balans.

Met de opening van deze nieuwe salon is mijn droom uitgekomen. Alles onder één dak, geweldig dat met dit samen met mijn team is gelukt. Op deze manier kunnen we mensen in Rijssen en omgeving een geweldige beauty-ervaring bieden.

Leonie

allround kapster, barberspecialist, visagiste

Vanaf de eerste dag van mijn kappersopleiding was ik verliefd op het vak. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met een mooi kapsel en haal er voldoening uit als de mannen die ik knip weer met een frisse, strakke coupe weer naar buiten gaan.
Gezelligheid en sfeer vind ik belangrijk. Ik maak graag een praatje met mijn klanten. Soms vertellen ze hele persoonlijke verhalen. Ik vind het fijn om hen dan een luisterend oor te bieden.
Huid en Haar Totaal past perfect bij mij. Dagelijks werken met een team fijne collega’s, is het halve werk. Ik weet zeker dat wij het als team gaan maken!

Yvonne

allround kapster, visagiste, nagelspecialiste, wimper en wenkbrauwspecialist

Tien jaar zit ik nu in het kappersvak. Hoeveel ervaring je ook hebt, het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig bijscholing. Dan blijf ik op de hoogte van de laatste haartrends. Bovendien is het superleuk om nieuwe ideeën op te doen. Het is mijn passie om met knip- en kleurbehandelingen een zo mooi mogelijk eindresultaat te maken. Zowel voor jong als oud, man of vrouw.
Om het voor u compleet te maken, kan ik ook gellak op uw nagels aanbrengen!
Ik merk ook bij Huid en Haar Totaal dat klanten graag open staan voor advies. Door goed met elkaar te communiceren, kunnen we samen vorm geven aan je nieuwe kapsel.

Veroniek

allround schoonheidsspecialiste, visagiste, nagelstyliste, wimper en wenkbrauwspecialiste en specialist in huidverbetering

“Hai, mijn naam is Veroniek Demaj en ben Allround schoonheidsspecialiste.
Als huidspecialist behandel ik voornamelijk huiden met acne.

Naast huidverbetering ben ik ook gespecialiseerd in massage’s, harsen, peelingen, lash-lifting, visagie en shellac.

Graag zie ik u bij mij in de stoel, tot dan!”

 

Hanneke

allround kapster

Hallo, ik ben Hanneke kom uit Albergen ben getrouwd en heb 4 jonge kinderen.
Ik werk zelf thuis als zzp-er daarom is Huid en Haar Totaal voor mij een mooie uitdaging om mijn vak weer binnen een geweldige salon te beoefenen. Het leukst vind ik de combinatie knippen en kleuren, graag voorzie ik jullie dan ook van een leuke coupe.
Tot snel,
groetjes Hanneke
“Hanneke is er om ons te helpen jullie allemaal te kunnen voorzien van een mooie coupe en kleur in deze rare tijd”

Kim

schoonheidsspecialiste en allround Permanente Make Up artist

Mijn naam is Kim Polhoud. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en allround Permanente Make Up artist.
Naast diverse schoonheidsbehandelingen is Permanente Make Up een grote passie van mij, die ik met veel liefde uitoefen. Helaas komt het regelmatig voor dat de Permanente Make Up foutief wordt aangebracht bijvoorbeeld door te diep geplaatst, verkeerde vorm of pigmenten met ijzeroxides (waardoor de wenkbrauw rood kleurt).

Wat u van mij kunt verwachten is persoonlijke aandacht, volledige kennis en ervaring omtrent de schoonheidsbehandelingen en het aanbrengen van Permanente Make Up.
De behandeling is voor mij pas geslaagd, wanneer ik mijn cliënten tevreden en gelukkig de salon zie verlaten en uiteraard terugkomen.Wanneer u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op.  Ik zie u graag in de stoel bij Huid en haar totaal.

Shanaya

stagiaire

Hallo mijn naam is Shanaya Klink. Ik volg de kappers opleiding bij het ROC van Twente in Almelo. Ik ben vrolijk, behulpzaam, sociaal, enthousiast en klantgericht. Verder toon ik veel doorzettingsvermogen, initiatief en ben erg leergierig. Dit jaar start ik met stage lopen bij Huid en haar totaal in Rijssen. Ik heb er heel veel zin in en ik kijk er erg naar uit om het kappersvak onder de knie te krijgen,
En ik hoop op een fijn en gezellig jaar met het team.

HuidEnHaarTotaal16-2

Tess

kapster in opleiding – BBL

Ik ben Tess Wevers, 17 jaar oud en ik woon in Markelo. Op dit moment zit ik in het 2e jaar van de BBL Kappers Opleiding in Almelo. Het vervolg van mijn opleiding mag ik doen bij Huid en Haar totaal.  Zelf ben ik altijd bezig met mijn uiterlijke verzorging en hou ik ervan om juist andere mensen mooi te maken zodat zij tevreden naar huis gaan! Tot snel!

Elke-Tjepkema

Elke

Schoonheidsspecialist in opleiding – BBL

Hi, mijn naam is Elke Tjepkema, 19 jaar oud en ik kom uit Hengelo. Op dit moment ben ik al volledig schoonheidsspecialist met een aantal specialisaties, waaronder acne specialisatie. Ik versterk het team van Huid en Haar Totaal in de schoonheidssalon waar ik mijn laatste specialisaties kan afronden.
Ik ben een vriendelijk, behulpzaam en sociaal persoon met een doorzetters mentaliteit. Het is mijn doel om mensen te helpen, te adviseren, te laten ontspannen en er voor te zorgen dat zij met een goed gevoel naar huis gaan. 


Wil je mij graag ontmoeten? Boek een behandeling en dan zien wij elkaar snel!