Marc Inbane Zelfbruiner

Een stralende en gebruinde huid geeft een mens veel zelfvertrouwen. Het is alsof de bruine teint ervoor zorgt dat je je beter voelt en gaat stralen! Het merk Marc Inbane heeft met die gedachte een prachtige producten lijn op de markt gebracht om zelf die gebruinde huid te realiseren. Voor veel mensen is het lastig om die stralende en gezonde teint te krijgen door het drukke leven en beperkt aantal zon uren in het eigen land.

De bruiningsproducten van Marc Inbane brengen hier verandering in en zorgen ervoor dat je ook zonder zon kunt genieten van een mooie, gebruinde huid. Met de prachtige tanningproducten van Marc Inbane creeër je die mooie zongebruinde teint op elk gewenst moment! Het hele jaar rond een gezonde look en feel!

Bruin zonder schadelijke UV-straling

Iedereen is zich bewust van de schadelijke effecten van de zon of de zonnenbank op onze huid. De UVA straling zorgt voor huidveroudering en de UVB straling verzoorzaakt DNA-schade en zonverbranding, met veel huidkanker tot gevolg. Wil je toch graag die bruine teint zonder dat je uren in de zon moet liggen of in de winter regelmatig onder de zonnebank gaat? Dan zijn de bruiningsproducten van Marc Inbane de perfecte manier om op een veilige en gezonde manier bruin te worden.

Perle-de-Soleil-3
03242021_Pasen_mousse_1 copy

Zelfbruining met Marc Inbane producten

De tanningproducten van Marc Inbane zijn allemaal vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Daarbij zijn ze ook volledig plantaardig en worden ze niet op dieren getest.

Het aanbrengen van de producten gebeurt op de bovenste huidlaag, met dode huidcellen. In een aantal dagen verdwijnt deze huidlaag langzaam en hiermee verdwijnt ook langzaam de teint. De producten mogen regelmatig aangebracht worden omdat ze niet schadelijk zijn voor je huid. Jij bepaalt helemaal zelf de intensiteit van de bruine teint!

Diverse bruiningsproducten

De producten lijn bestaat uit verschillende zelf bruiningsproducten met elk zijn eigen kenmerken. De tanning spray is de meest geliefde. Deze Marc Inbane Tanning Spray breng je eenvoudig zelf aan. Tot wel 5 dagen lang kun je genieten van een prachtige bruine tint. Wil je graag net wat langer genieten van je bruine teint? Dan kun je gebruik maken van de Marc Inbane Tanning Mouse. Na het douchen breng je deze mousse aan welke zich in een paar uur ontwikkelt tot een mooie bruine huid. De teint die je creeërt met de mousse blijft tot wel 9 dagen zichtbaar.

Een andere optie is zelfbruining op maat! Met de award winnende Marc Inbane Perle de Soleil drops. Deze bruiningsdruppels kun je toevoegen aan een dagcrème, een bodylotion of een zonnebrandcrème zodat je een mooi en natuurlijke zelfbruiner hebt. Het aantal druppels bepaalt de bruiningsintentsiteit en dus ook het uiteindelijke eindresultaat.

Een optimaal resultaat met de juiste accessoires

Uiteraard wil je bij het gebruik van zelf bruiningsproducten het beste en mooiste resultaat behalen. Hiervoor heeft het merk Marc Inbane een aantal functionele accessoires toegevoegd aan het assortiment.

Door gebruik te maken van een goede scrub, voorafgaande aan je tanning, kun je onzuiverheden verwijderen om de mooie bruine teint langer vast te houden. Wij adviseren je graag de Micro Super Scrub van Alpha-H.
Je kunt de tanning spray, mousse of druppels egaal verdelen over je huid met behulp van  de tanning handschoen (tanning mitt). Zo voorkom je dat je vlekken of strepen krijgt.

Heb je toch een klein stukje gemist? Geen probleem, met de Marc Inbane kwasten kun je dit makkelijk verhelpen.

Bij gebruik van een zelf bruiner is men vaak bang voor de oranje teint die er mee gemoeid gaat. Deze oranje teint ontstaat doordat er caroteen in die producten verwerkt is. Bij de producten van Marc Inbane heb je geen last van deze oranje teint aangezien er in deze producten geen caroteen verwerkt is!

Award winnende zelf bruiningsproducten

De tanningproducten van Marc Inbane zijn geliefd bij consumenten maar ook bij dermatologen en andere proffessionals. De tanning spray en de Marc Inbane Perle de Soleil zijn bekroond met diverse internationale beauty awards. Onlangs heeft de Marc Inbane Natural Tanning Mousse de ‘Swedish Beauty Awards 2021’ gewonnen!

Mitt

Tanningproducten voor een gezonde en stralende huid!

Door gebruik te maken van de Marc Inbane bruiningproducten zorg je goed voor je huid en voorkom je huidveroudering. Desondanks is het altijd van belang om je huid te beschermen met een SPF. Door dit goed te combineren met een goede huidverzorging met de prachtige producten lijn van Alpha-H kun je het beste voor je huid zorgen. Wil je graag meer weten over de producten van Alpha-H Huidverbetering? Kijk dan snel op onze pagina Alpha-H huidverbetering.

Advies over zelf bruining

Wil je graag advies ontvangen over de Marc Inbane zelf bruiningsproducten? Neem dan contact met ons op of boek een gratis huidanalyse waarbij onze huidspecialist je voorziet van een passend advies gebasseerd op de producten van Marc Inbane en Alpha-H.