De Kapsalon

 • Samen gaan we voor de perfecte ‘look’
  Toe aan een nieuwe ‘look’ of gewoon bijpunten? Heeft u een feestje en wilt u uw lange haar stijlvol laten opsteken? Alles kan! Wij denken graag met u mee. Van wassen, knippen, föhnen tot kleuren, krullen en opsteken: wij zorgen dat u met een prachtige coupe de salon verlaat. Om het geheel af te maken, kunnen we ook uw wenkbrauwen verzorgen of make-up aanbrengen. Dat maakt uw ‘look’ compleet.
 • Shampoobar
  Verzorgd haar laat je stralen. Een voedende, verzorgende shampoo helpt daarbij. Het zorgt ervoor dat uw haar er perfect uitziet. In onze salon is een echte shampoobar waar u verschillende shampoos kunt uitproberen. Laat u verrassen!
 • Massage tijdens het haren wassen
  Onze speciale massagestoel laat u optimaal ontspannen tijdens het wassen van de haren. Zak lekker onderuit, sluit uw ogen, ontspan en wij zorgen voor uw haar. Een goed begin van een bezoek aan de kapper!
 • Indola zorgt voor een goede styling
  We werken met Indola, een zeer professioneel merk. De producten verzorgen uw haar optimaal. Heeft u een kleurtje in uw haar? Dan zorgt Indola dat de kleur lang behouden blijft. Wij adviseren u graag over de geschikte producten voor uw haar!
 • Wilt u een sieraad in uw haar? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met de haaraccessoires van Hairjewelz vind je altijd wel iets dat bij jouw kapsel past. Op zoek naar de juiste föhn of krultang? Laat u door ons adviseren! Wij bestellen er graag één voor u!
 • Mannen kunnen terecht bij onze speciale barber die zorgt voor een perfecte trendy look, met of zonder baard!

  Klant Annelies Pongers:,,Sandra is goed in haar vak. Ze luistert naar je wensen en geeft goede adviezen. Ze kijkt wat bij mij past. En ik vind het fijn dat je met één persoon te maken hebt. Ik start meestal met een korte schoonheidsbehandeling. Met een mooi en fris gezicht neem ik daarna plaats in de kappersstoel. Sandra heeft mij laatst heel goed geadviseerd over mijn haar. Dat was een beetje dof en ik had veel gespleten punten. Met een speciale olie en een heel natuurlijk kleureffect ziet het er nu weer perfect uit!

Contact

Sandra Drijer
0548-789737