Bruidsarrangementen

 • Mooi op de mooiste dag van je leven
  Je trouwdag is een bijzondere dag in je leven. Uiteraard wil je er dan van top tot teen perfect uitzien! Wij bieden je die mogelijkheid. Van kapsel tot make-up en perfect verzorgde nagels en voeten: wij zorgen er voor. Er zijn verschillende bruidsarrangementen mogelijk: van alleen een kapsel tot een complete schoonheidsbehandeling, gelakte nagels, pedicure en make-up.
 • Proefkapsel
  Er mooi uitzien, begint bij een geweldig kapsel dat de hele dag blijft zitten. Samen met onze ervaren kapster bepaal je hoe je je haar wilt dragen. Opgestoken of los: wij maken er wat moois van. Van tevoren doen we altijd een proefkapsel.
 • Schoonheidsbehandeling met ampullen
  Natuurlijk wil je een stralende, verzorgde huid op je trouwdag. Daar zorgt onze schoonheidsspecialiste voor. Start een aantal weken van tevoren al met een behandeling, dan weet je zeker dat je huid er goed aan toe is. Met speciale ampullen die op jouw huid zijn afgestemd geven we je huid een intensieve reiniging en een fantastische oppepper.
 • Make up
  Ogen die stralen en een huid die er verzorgd uitziet, zo voel je je mooi en zelfverzekerd op je trouwdag. Wij brengen met alle zorg een perfect passende make-up op, zodat jij je daar die dag geen zorgen over hoeft te maken. Uiteraard doen we van tevoren een proef make-up!
 • Gekleurde nagels
  Gekleurde hand- en teennagels maken het plaatje compleet. Onze pedicure en manicure geven uw handen en voeten een verzorgde ‘look’.
 • Haar en make-up aan huis
  Wij komen met alle plezier op de dag zelf bij je thuis om je haar te doen en je make-up te verzorgen. En wil je moeder, je zus, je aanstaande schoonmoeder of –zus ook een mooi kapsel of een sprankelende make-up? Ook dat kan! Als wij dit van tevoren weten, dan maken we daar graag tijd voor.