Bruidsarrangementen

 • Basis: Bruidskapsel en bruidsmake-up inclusief proef en de heerlijke ontspannen ‘schoonheidsbehandeling basis’ van 60 minuten. Ook komen we kosteloos aan huis.
 • Deluxe: Bruidskapsel en bruidsmake-up inclusief proef en de luxe ‘schoonheidsbehandeling plus’ van 90 minuten, voor thuis ontvang je een 3-daagse ampullenkuur. Ook komen we kosteloos aan huis

Bruidsbehandelingen

 • Bruidskapsel en Bruidsmake-up
 • Bruidskapsel
 • Bruidsmake-up

Deze behandelingen zijn allemaal inclusief proef.

Bij onze arrangementen komen wij op de trouwdag kosteloos aan huis, zonder arrangement zijn de kosten ‘aan huis’ € 34,95.

De starttijd op de dag zelf is altijd in overleg, dit dient van tevoren afgesproken te worden. Het is niet vanzelfsprekend dat de voorkeurstijd altijd mogelijk is.
Bij een starttijd voor onze openingstijden rekenen wij een toeslag van € 19,95. Deze toeslag wordt per persoon berekend, dus ook voor extra personen die wij aan huis behandelen. Zoals moeders, zussen etc.

Buiten Rijssen rekenen wij € 0,22 per km.

Neem contact op voor meer informatie of om direct je bruidsarrangement te boeken!

Je kunt ons bereiken door te bellen of te mailen.

Start stralend en ontspannen je trouwdag:

 • Mooi op de mooiste dag van je leven
  Je trouwdag is een bijzondere dag in je leven. Uiteraard wil je er dan van top tot teen perfect uitzien! Wij bieden je die mogelijkheid. Van kapsel tot make-up en perfect verzorgde nagels en voeten: wij zorgen er voor. Er zijn verschillende bruidsarrangementen mogelijk: van alleen een kapsel tot een complete schoonheidsbehandeling en make-up.
 • Proefkapsel
  Er mooi uitzien, begint bij een geweldig kapsel dat de hele dag blijft zitten. Samen met onze ervaren kapster bepaal je hoe je je haar wilt dragen. Opgestoken of los: wij maken er wat moois van. Van tevoren doen we altijd een proefkapsel.
 • Schoonheidsbehandeling (met ampullen)
  Natuurlijk wil je een stralende, verzorgde huid op je trouwdag. Daar zorgt onze schoonheidsspecialiste voor. Start een aantal weken van tevoren al met een behandeling, dan weet je zeker dat je huid er goed aan toe is. Met speciale ampullen die op jouw huid zijn afgestemd geven we je huid een intensieve reiniging en een fantastische oppepper.
 • Make-up
  Ogen die stralen en een huid die er verzorgd uitziet, zo voel je je mooi en zelfverzekerd op je trouwdag. Wij brengen met alle zorg een perfect passende make-up op, zodat jij je daar die dag geen zorgen over hoeft te maken. Uiteraard doen we van tevoren een proef make-up!
 • Haar en make-up aan huis
  Wij komen met alle plezier op de dag zelf bij je thuis om je haar te doen en je make-up te verzorgen. En wil je moeder, je zus, je aanstaande schoonmoeder of –zus ook een mooi kapsel of een sprankelende make-up? Ook dat kan! Als wij dit van tevoren weten, dan maken we daar graag tijd voor.