Boek nu je Alpha-H huidverbeteringsbehandeling!

Alpha-H  –  Huidverbetering

Wij zijn super enthousiast over onze samenwerking met Alpha-H! Dit fantastische merk richt zich specifiek op huidverbetering!

Met de producten en behandelingen kunnen we verbluffende resultaten behalen op het gebied van acne en huidverbetering.

Ons doel is om mensen te helpen en te adviseren met het verbeteren van hun huid. Met de acne behandelingen willen we zowel de jeugd als de volwassen generatie helpen met dit probleem. Zodat zij weer meer zelfvertrouwen krijgen en hun huid kunnen verbeteren.

Daarbij worden acne behandelingen door een groot deel van de zorgverzekeraars vergoed. Dit hangt uiteraard af van de afgesloten zorgpolis.

Waar staat Alpha-H voor

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoge percentages van door dermatologen meest gewaardeerd ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E.

Daarnaast wordt er, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde gebruikt. De producten zorgen van binnenuit voor huidverbetering op zowel de korte als de lange termijn!

Waar mogelijk worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen vermeden en gewerkt met natuurlijke ingredienten of alternatieven. Dit alles zonder concessies te doen op de kwaliteit en effectiviteit van de producten.

De Australische Michelle Doherty, vorig jaar overleden aan kanker, was sinds jaar en dag de drijvende kracht achter Alpha-H.
Jarenlang heeft zij een ernstige vorm van acne gehad, ook na haar jeugd. Destijds stelden de beschikbare producten alswel de artsen en dermatologen teleur. Bij toeval liep zij tegen de productformule aan die zij omdoopte tot ‘Liquid Gold’. Van hieruit heeft ze haar eigen producten en merk ontwikkeld.
Zij wist als geen ander welke sporen een huidprobleem kan nalaten op je zelfvertrouwen!

4F8126F8-0CD8-4942-914F-04EF7BA8FDD1
AEC-VA-VB

Afhankelijk van uw huid zijn er verschillende behandeling met Alpha-H mogelijk. Belangrijk bij alle behandeling is dat na de behandeling de huidverbetering wordt voortgezet door gebruik te maken van de professionele producten van Alpha-H. Op deze manier heeft de behandeling en huidverbetering een veel groter resultaat.

Een groot onderdeel waar Alpha-H zich op richt zijn acne problemen. Dit geldt niet alleen voor jeugd met acne maar ook voor volwassen die last hebben van een onrustige huid door acne. Daarbij kan het ook zijn dat je juist in je jeugd veel acne hebt gehad waardoor je huid nu veel littekenvorming vertoont. Dit kan met behulp van de Alpha-H behandelingen en producten ook vermindert worden.

Alpha-H huidverbetering is geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals:

 • Acne
 • Littekenvorming
 • Pigmentvlekken
 • Vale en/of doffe huid
 • Slappe huid
 • Zonbeschadigde huid
 • Vochtarme huid
 • Gevoelige huid
 • Rosacea huid
 • Huid met hevige roodheid
 • etc.

In onze prijslijst kunt u de verschillende behandelingen vinden en de daarbij behorende prijzen.

Bij elke behandeling wordt altijd uw huid geanalyseerd zodat onze huidspecialist de behandeling kan afstemmen op uw huid. Dit gebeurt door gebruik te maken van verschillende producten van Alpha-H. Specifiek gericht op de verbetering van uw huid.

Daarbij zal onze huidspecialist u adviseren over welke producten van Alpha-H u thuis kunt gebruiken om zo de huidverbetering nog meer resultaat te geven.

Let op!!

Acne behandelingen worden door een groot deel van de zorgverzekeraars vergoedt. Dit hangt uiteraard af van de afgesloten zorgpolis. Daarom raden wij u aan dit vooraf af te stemmen met u zorgverzekeraar, wij dragen hier geen verantwoording voor.

Wij zijn aangesloten bij Anbos en zorgen voor een factuur die voldoet aan alle  vereisten.

Via zorgwijzer.nl kunt u ook een overzicht vinden van de vergoedingen voor Acne behandelingen per zorgverzekeraar.